خواص برجسته سوغان سوی اهر بر اساس تحقیقات حیدر عظمایی، محقق و پژوهشگر طب سنتی، بیان شده است. او بیان کرده است که: سوغان سوی اهر دارای مهم‌ترین خواص زیر است: قدرت تقویت عمومی بدن: مقادیر بالای پروتئین موجب تقویت عمومی بدن، افزایش سطح انرژی و تقویت عضلات می‌شود. بنابراین، این غذا برای افرادی که

تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۱
کد خبر : 906
Ahar souvenirs

خواص برجسته سوغان سوی اهر بر اساس تحقیقات حیدر عظمایی، محقق و پژوهشگر طب سنتی، بیان شده است. او بیان کرده است که:

سوغان سوی اهر دارای مهم‌ترین خواص زیر است:

  • قدرت تقویت عمومی بدن: مقادیر بالای پروتئین موجب تقویت عمومی بدن، افزایش سطح انرژی و تقویت عضلات می‌شود. بنابراین، این غذا برای افرادی که فعالیت‌های فیزیکی سخت انجام می‌دهند مانند ورزشکاران، بدنسازان، سالمندان و کودکان در حال رشد بسیار مفید است.
  • بهبود عملکرد گوارش: حاوی فیبر قابل توجهی، سوغان سوی اهر باعث بهبود عملکرد روده، تقویت دستگاه گوارش و هضم آسان غذا می‌شود. این خاصیت آن برای افرادی که با مشکلاتی مانند یبوست و بواسیر روبرو هستند بسیار مفید و مؤثر است.
  • خاصیت آنتی‌بیوتیکی: سوغان سوی اهر خاصیت آنتی‌بیوتیکی دارد و می‌تواند انواع عفونت‌های بدن را، از جمله عفونت‌های معده و روده، رفع کند.
  • رفع دردهای مفصلی: سوغان سوی اهر تأثیر قابل توجهی در رفع دردهای مفصلی دارد. بنابراین، به افرادی که با این عارضه مبتلا هستند، توصیه می‌شود از خواص این غذای محلی بهره ببرند.

با توجه به تحقیقات حیدر عظمایی، سوغان سوی اهر دارای این خواص متعدد است و می‌تواند بهبود و سلامتی بسیاری از افراد را تحت تأثیر قرار دهد.

مطابق گفته‌های حیدر عظمایی، محقق و پژوهشگر طب سنتی، سوغان سوی اهر دارای خواص زیر است:

بهبود عملکرد عصبی و تقویت حافظه: مصرف سوغان سوی اهر می‌تواند بهبود عملکرد عصبی و تقویت حافظه را فراهم کند و از آلزایمر پیشگیری کند.

این خاصیت برای سالمندان بسیار مفید است.

  • افزایش گلبول‌های قرمز خون و رفع کم‌خونی: سوغان سوی اهر به علت داشتن ویتامین B۱۲، آهن و اسید فولیک، می‌تواند باعث افزایش تولید گلبول‌های قرمز خون شده و کم‌خونی را رفع کند. بنابراین، برای زنان باردار و جنین بسیار مفید و مؤثر است.
  • رفع گرفتگی صدا: یکی از خواص سوغان سوی اهر، توانایی رفع گرفتگی صدا است.
  • تقویت و جوان‌سازی پوست و رشد مو: سوغان سوی اهر دارای انواع ویتامین‌ها و املاح معدنی مفید است. مصرف آن می‌تواند به تقویت، طراوت و جوان‌سازی پوست و رشد مو کمک کند و از پیری زودرس جلوگیری کند.
  • تقویت استخوان و دندان: به علت حاوی ویتامین D، کلسیم، منیزیم، فسفر و سلنیوم، سوغان سوی اهر تأثیر قابل توجهی در تقویت و استحکام استخوان و دندان دارد و از پوکی استخوان و آرتروز پیشگیری می‌کند.
  • بهبود بینایی و پیشگیری از بیماری‌های چشم: مصرف سوغان سوی اهر می‌تواند به تقویت بینایی کمک کند و از آب مروارید (کاتاراکت) و تباهی لکه زرد (ماکولا) جلوگیری کند.

مطابق تحقیقات حیدر عظمایی، سوغان سوی اهر دارای این خواص بسیار مفید و اثربخش است.

برای تهیه سوغان سوی اهر، مواد لازم عبارتند از:

۲ عدد پیاز متوسط
روغن کنجد یا روغن دنبه به مقدار لازم
۳۰۰ گرم رشته آش
۴ عدد تخم مرغ
۲-۱.۵ لیتر آب
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

برای تهیه این غذا مراحل زیر را دنبال می‌کنیم:

در یک قابلمه، پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با روغن کنجد یا روغن دنبه تفت دهید.

سپس آب را به پیاز تفت داده شده اضافه کرده و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید.

پس از جوش آمدن آب، رشته آش را به آب اضافه کنید.

غذا را به مدت ۵ دقیقه جوش بدهید و سپس تخم مرغ‌ها را به آن اضافه کنید.

در این مرحله، صبر کنید تا غذا بپزد و جابجا شود.

سوغان سوی اهر را همراه با نان سنگک تازه و سبزیجات سرو کنید.

با دنبال کردن این مراحل، شما می‌توانید سوغان سوی اهر خوشمزه را تهیه کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.