به گزارش آزپرس و به نقل از مهرنیوز: یک متخصص طب فیزیکی و توانبخشی، وزن بدن را مهمترین عامل بروز و تشدید آرتروز زانو دانست و گفت: کاهش وزن میتواند در کاهش علائم و عوارض آرتروز زانو بسیار تاثیرگذار باشد. سید منصور رایگانی، با بیان اینکه کمردرد و زانو درد از شایعترین بیماریهای سیستم اسکلتی
به گزارش آزپرس و به نقل از مهرنیوز: یک متخصص طب فیزیکی و توانبخشی، وزن بدن را مهمترین عامل بروز و تشدید آرتروز زانو دانست و گفت: کاهش وزن میتواند در کاهش علائم و عوارض آرتروز زانو بسیار تاثیرگذار باشد.
سید منصور رایگانی، با بیان اینکه کمردرد و زانو درد از شایعترین بیماریهای سیستم اسکلتی و عضلانی است، افزود: دلیل ۹۵ درصد کمر دردها، مشکلات اسکلتی عضلانی مانند قوس نامناسب کمر، اسپاسم و انحراف ستون فقرات، قوس زیاد از حد کمر، انقباض ناخواسته عضلات و دردهایی است که به علت مشکلات عضلات، لیگامانها و بافتهای اطراف دیسک بین مهرهای در ستون فقرات ایجاد میشود و فتق دیسک کمر در آن نقشی ندارد.
وی با بیان اینکه پیشگیری از بروز بیماریها همیشه مقرون به صرفه ترین و بهترین راه حل درمان بیماریها است، گفت: سلامت سیستم اسکلتی، عضلانی و عصبی در سلامتی افراد مسئله مهمی است و باید مانند تمامی بیماریها، پیشگیری از آن را در دستور کار قرار داد.
این متخصص طب فیزیکی و توانبخشی با اشاره به اینکه با انجام منظم چند برنامه ساده میتوان شانس ابتلاء به بیماریهای اسکلتی و عضلانی را کاهش داد، توضیح داد: افراد باید از بدو کودکی آموزش ببینند که فعالیتهای ورزشی مرتب و منظم داشته باشند.
وی ادامه داد: منظور از فعالیتهای ورزشی لزوماً فعالیتهای حرفهای نیست، بلکه ورزش از راه رفتن معمولی روزانه دو بار و هربار به مدت 10 دقیقه تا یک فعالیت ورزشی خیلی سنگین را شامل میشود.
رئیس مرکز تحقیقات طب فیزیکی و علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر اینکه انجام فعالیت ورزشی منظم حداقل چیزی است که میتواند سلامت اسکلت و عضلات را تأمین کند، ادامه داد: برای ایجاد سلامت و بهبود سیستم اسکلتی عضلانی به همه افراد توصیه میشود برنامه ورزشی منظمی مانند دو بار پیاده روی 10 دقیقهای تند در روز، با لباس مناسب و در محیط آرام داشته باشند و آن را در هیچ وضعیتی متوقف نکنند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0