کباب لول تهران، یکی از قدیمی‌ترین و محبوب‌ترین انواع کباب‌های سنتی ایرانی است. با استفاده از کره، گوجه‌فرنگی، ادویه‌جات، پیاز و سبزیجات، می‌توانید یک کباب بسیار خوشمزه و استثنایی تهیه کنید. کباب‌ها انواع و اقسام مختلفی دارند و شما می‌توانید با ترکیبات متنوع، طعم‌ها و مزه‌های مختلفی از کباب تهیه کنید. اما این نوع کباب

تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۹
کد خبر : 1207
Preparation of special kebabs for Yalda night

کباب لول تهران، یکی از قدیمی‌ترین و محبوب‌ترین انواع کباب‌های سنتی ایرانی است. با استفاده از کره، گوجه‌فرنگی، ادویه‌جات، پیاز و سبزیجات، می‌توانید یک کباب بسیار خوشمزه و استثنایی تهیه کنید.

کباب‌ها انواع و اقسام مختلفی دارند و شما می‌توانید با ترکیبات متنوع، طعم‌ها و مزه‌های مختلفی از کباب تهیه کنید. اما این نوع کباب به دلیل شکل لوله‌ای که دارد، به این نام شهرت یافته است و امروزه در بیشتر رستوران‌های سنتی تهران می‌توان آن را سفارش داد.

تهیه لول کباب ویژه شب یلدا

  • مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
گوجه‌فرنگی: ۳ عدد
زعفران دم‌کرده: ۳ قاشق غذاخوری
لیموترش: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد بزرگ
پیاز و جعفری: به مقدار لازم
نمک و سماق: ۱ قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه: به مقدار لمواد لازم:
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
گوجه‌فرنگی: ۳ عدد
زعفران دم‌کرده: ۳ قاشق غذاخوری
لیموترش: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد بزرگ
پیاز و جعفری: به مقدار لازم
نمک و سماق: ۱ قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه لول کباب:

  • مرحله اول: مخلوط کردن مواد

در ابتدا، گوشت چرخ کرده را در یک کاسه مناسب قرار داده و به همراه زعفران دم‌کرده، فلفل قرمز، فلفل سیاه، زردچوبه، نمک و سماق مخلوط می‌کنیم.
سپس پیاز را با دندانه‌های ریز رنده می‌کنیم و رنده شده را از صافی رد می‌کنیم تا آب اضافی آن جدا شود. سپس پیاز رنده شده را به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می‌کنیم تا مواد یکدست شوند.
سپس از مواد گوشتی به اندازه یک نارنگی جدا می‌کنیم.

  • مرحله دوم: سرخ کردن

تابه‌ای را روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم.
لول کباب‌ها را درون تابه قرار داده و آن‌ها را به طور کامل سرخ می‌کنیم.
توجه: برای حفظ طعم و امتیاز لول کباب، توصیه می‌شود آن را حتماً در حالت سرخ‌کردن به دست نیاورید و از روش سوختنی استفاده کنید.

  • مرحله سوم:

در ادامه، پیاز جعفری را همراه با مقداری نمک و آب لیموترش تازه مخلوط کرده و کنار قرار می‌دهیم.
سپس پوست گوجه‌فرنگی‌ها را جدا کرده و آن‌ها را به صورت ریز خرد می‌کنیم.
لول کباب‌های سرخ شده را از تابه خارج کرده و به آن‌ها اضافه می‌کنیم.
در این مرحله، مقداری نمک و فلفل سیاه را به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا گوجه‌فرنگی‌ها کاملاً پخته و له شوند.

  • مرحله چهارم: تهیه لول کباب

حالا نان‌های لواش را به سس گوجه‌فرنگی آغشته کرده و یک لول کباب به همراه مقداری پیاز جعفری روی آن می‌گذاریم.
سپس مقداری از سس گوجه‌فرنگی روی نان ریخته و نان را قاضی می‌کنیم.
سپس به همین ترتیب ادامه می‌دهیم تا مواد تمام شوند.
در ادامه، لول کباب‌ها را درون ظرف مورد نظرمان می‌چینیم و به همراه ترشی شور و دوغ سرو می‌کنیم.

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.