بیماری قلبی، یک واقعیت پاندمی در دنیای مدرن است که به سلامت اکثر جمعیت جهان تهدید میکند. با این حال، قابلیت پیشگیری از عوارض قلبی وجود دارد. روغنهای فراوری شده که بخش قابل توجهی از رژیم غذایی ما را تشکیل میدهند، تأثیر قابل توجهی بر سلامت قلب و بدن ما دارند. با انتخاب روغنهای خوراکی با سطح کمتری از چربی ترانس و اشباع، میتوانیم سلامت قلب خود را تضمین کنیم.
در این مقاله، به تعدادی از روغنهای خوراکی سالم برای سلامت قلب اشاره شده است. با جایگزینی این روغنها با روغنهایی که حاوی چربی ترانس هستند، میتوان به طور قابل توجهی از وقوع عوارض قلبی جلوگیری کرد.
روغن های موثر برای سلامتی
- روغن زیتون، به دلیل حاوی آنتیاکسیدان و خاصیت ضدالتهابی، به عنوان یک انتخاب عالی برای کاهش خطر عوارض قلبی شناخته میشود.
- روغن آووکادو، از گوشت و هسته میوه آووکادو استخراج میشود. با نقطه دود پائینتر، مناسب برای تکنیکهای آشپزی با حرارت کم است. این روغن کلسترول بد را کاهش میدهد و به سلامت قلب کمک میکند. همچنین، حاوی ویتامین E است و از پیری و آسیب به سلولها جلوگیری میکند.
- روغن آفتابگردان، با نقطه دود بالا و خلوص ژنتیکی، به عنوان یک منبع بسیار مفید برای سلامت قلب شناخته شده است. این روغن برای سرخ کردن گوشت و سبزیجات بسیار مناسب است.
- روغن کانولا (روغن گلرنگ) به عنوان یک روغن دیگر با مزایای سلامتی برای قلب شناخته شده است. این روغن دارای نقطه دود بالا و چربیهای تکثیر نشده است که مناسب برای پخت و پز و سرخ کردن است.
- روغن کانولا، به دلیل حاوی اسیدهای چرب امگا ۳، به حفظ سطوح کلسترول کمک میکند و برای سلامت قلب مفید است. همچنین، این روغن تعادل بین چربیهای اشباع نشده و چربیهای تکثیر شده را حفظ میکند و طعمی خنثی دارد.
- روغن گردو، به عنوان بهترین روغن خوراکی، فشار خون را کاهش میدهد و بدن را در برابر عوارض قلبی، دیابت و سرطان محافظت میکند. این روغن غنی از اسیدهای چرب غیراشباع است، کاهش التهاب را تسریع میکند و برای سلامت قلب مفید است.
- روغن دانه کتان، که دارای امگا ۳ است، به کاهش التهاب و بهبود جریان خون کمک میکند. این روغن باعث پیشگیری از لخته شدن خون و سکته و عوارض قلبی میشود. این روغن که حاوی حداکثر مقدار فیبر است، برای سلامت قلب بسیار مفید است.
- روغن کنجد، با ارزش غذایی بالا، حاوی اسیدهای چرب امگا ۶، امگا ۹ و امگا ۳ است. این روغن دارای ترکیبات مفیدی است که به سلامت قلب کمک میکند. همچنین، حاوی اسید اولئیک، ویتامین E، ویتامین B کمپلکس، کلسیم و فسفر است. اسید اولئیک یکی از اسیدهای چرب طبیعی است و جزء اسیدهای امگا ۹ محسوب میشود. این اسید چرب به میزان بالا در روغنهای پخت و پز، گوشتها (گوشت گاو و مرغ)، پنیر، مغزهای آجیلی، تخمه آفتابگردان، تخم مرغ، ماکارونی، شیر، زیتون و آووکادو یافت میشود.
- روغن هسته انگور، حاوی سطوح بالای ویتامین E است که دارای خواص آنتیاکسیدانی است. زمانی که این روغن با روغنهای اشباع شده و دارای ترانس بالا جایگزین میشود، میتواند برای سلامت قلب مفید باشد. همچنین، حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0