وجود انواع مختلف قهوهها، شباهت قهوه یونانی به قهوه ترکی و روش تهیه آن، و خواص قهوه یونانی برای سلامتی تنوع گستردهای در قهوهها، همچنین همانند سایر نوشیدنیها و غذاها، وجود دارد. شما قادرید این قهوهها را با طعم و مزههای مختلف تهیه کنید. یکی از انواع قهوهها، قهوه یونانی است که شباهت زیادی به
وجود انواع مختلف قهوهها، شباهت قهوه یونانی به قهوه ترکی و روش تهیه آن، و خواص قهوه یونانی برای سلامتی
تنوع گستردهای در قهوهها، همچنین همانند سایر نوشیدنیها و غذاها، وجود دارد. شما قادرید این قهوهها را با طعم و مزههای مختلف تهیه کنید. یکی از انواع قهوهها، قهوه یونانی است که شباهت زیادی به قهوه ترکی دارد. دانههای قهوه یونانی در دمای خاصی رست و سپس آسیاب میشوند. این قهوه دارای بافت خامهای و عالی است و از دانههای عربیکا تهیه میشود. دانههای قهوه باید به صورت پودری ریز آسیاب شوند. میزان کافئین در قهوه یونانی متوسط است و دارای آنتیاکسیدانها و پلیفنولهاست. برخی مطالعات نشان دادهاند که روش تهیه قهوه یونانی میتواند به افزایش عمر مفید کمک کند. پس از حمله ترکیه به قبرس در سال ۱۹۷۴، یونانیها این نوشیدنی را به نام خودشان تسمیه کردند
۲ قاشق مرباخوری قهوه ترک
۱ قاشق چایخوری شکر یا ۱ حبه قند
۱ فنجان شیر
ابتدا شیر را در یک قوری جوشانده یا درون جذوه مسی ریخته و سپس قهوه ترک و شکر یا قند را اضافه کنید. با استفاده از یک قاشق، مواد را هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند. سپس قوری را روی حرارت متوسط قرار دهید.
پس از مخلوط کردن مواد، قوری را روی شعله ملایم قرار دهید. بگذارید حدود ۴ تا ۵ دقیقه زمان بگیرد تا قهوه کف کند و شروع به بالا آمدن کند. قبل از اینکه قهوه به طور کامل جوش بزند، قوری را از روی شعله بردارید.
اگر میخواهید قهوه یونانی شما غلیظتر باشد، میتوانید مرحله بالا آمدن قهوه را سه بار تکرار کنید. در هر بار، وقتی قهوه بالا آمد، قوری را از شعله بردارید و نصف مقدار قهوه را در فنجانهای مورد نظر بریزید. سپس دوباره قوری را روی شعله قرار دهید و تقریباً ۱۰ ثانیه صبر کنید تا قهوه شروع به بالا آمدن کند. سپس قوری را بردارید و نصف باقیمانده فنجانها را با قهوه پر کنید. این فرآیند را برای بار سوم تکرار کنید و فنجانها را کاملاً پر کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0