به گزارش شمانیوز، رضا بهراملو در جلسه خبری با خبرنگاران اعلام کرد که گردوی تویسرکان به ثبت جهانی رسیده است و افزود: “تویسرکان با داشتن دومین برند جهانی، نظام کاشت، داشت و برداشت گردو را به ثبت جهانی فائو رسانده است.” وی اظهار داشت که میزان برداشت گردو در تویسرکان بیش از ۱۹ هزار تن

تاریخ انتشار : سه شنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۷
کد خبر : 998
walnut

به گزارش شمانیوز، رضا بهراملو در جلسه خبری با خبرنگاران اعلام کرد که گردوی تویسرکان به ثبت جهانی رسیده است و افزود: “تویسرکان با داشتن دومین برند جهانی، نظام کاشت، داشت و برداشت گردو را به ثبت جهانی فائو رسانده است.”

وی اظهار داشت که میزان برداشت گردو در تویسرکان بیش از ۱۹ هزار تن است و افزود:

“کیفیت و برند این محصول بسیار برجسته است.”

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان نیز با تاکید بر این موضوع، اشاره کرد که قبلاً انگور ملایر از استان همدان نیز در نظام میراثی کشاورزی جهانی فائو به ثبت رسیده بود.

بهراملو با تأکید بر این نکته که ۵۸ درصد از باغات تویسرکان به گردو اختصاص دارد، اظهار کرد: “جهانی شدن گردو نشانگر ویژگی منحصربه‌فرد آن است.”

وی توضیح داد که تاکنون بر اساس ثبت جهانی سازمان فائو، قنات کاشان، انگور ملایر، زعفران گناباد و انجیر استهبان به ترتیب ثبت شده‌اند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان اعلام کرد:

“گردوی تویسرکان به عنوان پنجمین ثبت جهانی کشاورزی در کشور و دومین ثبت جهانی کشاورزی در استان در سازمان فائو ثبت شده است.”

بهراملو با تأکید بر این نکته افزود:

“ثبت گردوی تویسرکان در تاریخ ۱۸ آبان ماه جاری در سازمان فائو رخ داده است و استان همدان تنها استانی است که تاکنون موفق به ثبت دو نظام کشاورزی در فائو شده است.”

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.