در جلسهای که در تاریخ ۱۳ آذر در هتل قلب تهران برگزار شد، مدیر فنی ۱۷ ساله شرکت طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ رهوب، در حضور خبرنگاران اظهار داشت: انجام کمپینهای تبلیغاتی برای شرکتهایی نظیر تاژ، سایپا، سنایچ و تیسیال، جزء تجربههای من در زمینه بازاریابی و کمپینهای تبلیغاتی بوده است. همچنین، کمپین فروش دورههای
در جلسهای که در تاریخ ۱۳ آذر در هتل قلب تهران برگزار شد، مدیر فنی ۱۷ ساله شرکت طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ رهوب، در حضور خبرنگاران اظهار داشت: انجام کمپینهای تبلیغاتی برای شرکتهایی نظیر تاژ، سایپا، سنایچ و تیسیال، جزء تجربههای من در زمینه بازاریابی و کمپینهای تبلیغاتی بوده است. همچنین، کمپین فروش دورههای زبان انگلیسی شایان بهجتی از جمله فعالیتهای دیگر این مدیر فنی جوان به حساب میآید.
حمیده جعفری، افراد والدین خود را که در زمینه طراحی وب، بازاریابی و برنامهنویسی فعالیت میکردند، به عنوان انگیزه برای ترک تحصیل و پیروی از علاقهاش در حوزه برنامهنویسی نام میبرد. این نوجوان ۱۷ ساله در حال حاضر به عنوان مدیر فنی (CTO) در شرکت “رهوب” فعالیت میکند و در صحبتهایش به چالشهایی اشاره میکند که در همکاری با مشتریان این شرکت مواجه شده است. سن کم و ترک تحصیل از دلایلی است که در سالهای کاری او، موجب عدم پذیرش او شده است. با این حال، حمیده جعفری توضیح میدهد که چگونه توانسته مشتریان را با کار خود راضی نگهدارد. درباره مسیر توسعه کاری خود، او میگوید: “ابتدا با یادگیری نرمافزارهای گرافیکی شروع کردم و سپس به سمت فرانتاند پیش رفتم. پس از مدتی، متوجه شدم که علاقهمند به حوزه بکاند هستم و بخشهای محاسباتی و حل مسئله برایم جذابیت بیشتری دارند.”
در دورههای برنامهنویسی دانشگاه تهران شرکت کرده است. این مدیر فنی ۱۷ ساله در گفتوگو با رسانهها میگوید: “از وقتی که در سن ۹ سالگی ترک تحصیل کردم، تمرکزم بر پیشرفت در حوزه برنامهنویسی بود. اما متاسفانه بسیاری از افراد علاقهمند به همکاری با ما نبودند به خاطر سن کم و عدم تحصیل در مدرسه. به همین دلیل، در سن ۱۳ سالگی در دوره برنامهنویسی React Native دانشگاه تهران ثبتنام کردم و مدرک آن را دریافت کردم. پیش از آن، در آموزشگاه متخصصان آینده به عنوان مشاور فعالیت میکردم. با توجه به عدم تمایل به محدود شدن، حوزهی کاری خود را گسترش دادم و در سن ۱۴ سالگی توانستم به عنوان مدیر پروژه فعالیت کنم.”
مدیر فنی شرکت رهوب درباره برگزاری مسابقه استعدادیابی برای برنامهنویسان زیر ۱۸ سال در این شرکت، که در زمینه طراحی وب و دیجیتال مارکتینگ فعالیت میکند، اعلام کرد. او گفت که ۵۰ نفر را در حوزه طراحی وب آموزش دادهاند و در حال حاضر ۳ نفر از شرکتکنندگان در این دوره به عنوان همکاران در شرکت فعالیت میکنند. در ادامه جلسه خبری، حمیده جعفری به ارائه سوابق فعالیتهای خود در زمینه طراحی وب و کمپینهای تبلیغاتی میپردازد.
جواب دادن به سوالی که آیا از ترک تحصیل پشیمان هستم یا نه، حمیده جعفری میگوید: “هر فرد مسیر زندگی خود را دارد و من افراد را به ترک تحصیل تشویق نمیکنم. اما درباره خودم، ترجیح میدهم در حوزه کاریم تخصصی شوم و توسعه فردی را تجربه کنم. به همین دلیل، با وجود مشکلات و چالشهایی که عدم تحصیل برایم ایجاد کرده و بیاعتمادی مشتریان را مشاهده کردهام، از ترک تحصیل پشیمان نیستم. سعی کردهام با انجام کارهای با کیفیت، اعتماد مشتریان را جلب کنم و کیفیت کارم را بهبود بخشم.”
در پایان جلسه، تیم همکاران حمیده جعفری با تشویق و تعریف از هوش و عملکرد او، او را یکی از بهترین نوجوانان کشور در حوزه فناوری اطلاعات معرفی کردند که با بهترین روش ممکن در فعالیتهای آیتی مشغول است.
در زیر تجربیات صاحبان کسب و کارهایی که حمیده به عنوان مدیر پروژه آنها فعالیت داشته، آورده شده است:
دکتر مریم جوکار (دکترای فیزیک از دانشگاه تهران و مدیر مؤسسه همگامان): ما یک مجموعه با بیش از ۲۵ شعبه در سراسر ایران و ۵ شعبه در جهان داریم.
ویژگیهایی که در حمیده مشاهده شده است، در اکثر افراد بزرگسال وجود نداشت. او دارای روحیه مقاومتی بود و علاقهمند به توسعه و خودشکوفایی بود. حمیده در اصل تحصیل را ترک کرده بود و با کار در پروژههای مختلف خودش را پیشرفت میبخشید. این علاقه به حل مسئله و ارتقاء خودش، به معنای همان تحصیل برای او بود.
بسیاری از مواقع ما نمیتوانستیم نیازهای سازمان خود را به شرکتها و گروههای دیگر منتقل کنیم، اما حمیده توانست نیازهای ما را درک کند و همه آنها را در وبسایت و پرتالهای ما پیادهسازی کند. از دیدگاه حمیده، هیچ مسئلهای برای بنبست قرار نمیگیرد و این باعث شده است که در ایدهپردازی و اجرای آن بنبستی نداشته باشیم. در واقع، حمیده برای ما مانند یک چراغ جادو بوده است.
حمیده با موفقیت یک سامانه برای تمام شعبههای ما پیادهسازی کرده است. این سامانه تمام مشکلات ما در فیلترینگ و تحریم را پوشش داده و با نوشتن پیامرسانهای حرفهای، ارتباط کاری بین شعبهها، دانشآموزان، معلمان و شعب خارج از کشور را ساده و آسان کرده است.
در حال حاضر، حمیده با آموزش و تربیت نیروی جوان به موسسه ما کمک میکند تا در حوزه سایت و وبینارهای آنلاین، خودکفا شویم.
با حمایت حمیده، ما به توسعه و پیشرفت در تمام شعبههای داخلی و خارجی اعتقاد داریم.
علی دادرس (مدیر فروشگاه عینک ستیا): تقریباً سه سال قبل تصمیم گرفتیم یک فروشگاه پیشرفته عینک در ایران راهاندازی کنیم. پس از انجام تحقیقات فراوان و ارسال درخواست به ۱۳ شرکت، درخواست اجرای پروژه را داشتیم. در نهایت، تنها شخصی که توانست درخواستها و نیازهای ما را پیادهسازی کند و ایدههای جدیدی به ما ارائه دهد، حمیده جعفری بود.
بر خلاف انتظار ما در زمانبندی این پروژه، حمیده به طور سریع و دقیق سایت را تحویل داد و مدیریت پروژه را به خوبی انجام داد.
در طول پروژه، حمیده به ما آموزشهایی داد که فراتر از تعهداتش بود و ارزش افزودهای برای ما داشت.
علی هاشمی نسب (مدیر استارتاپ و سایت علی ویترین): ما چندین سال برای طراحی یک استارتاپ بودیم که بتواند نیازهای جامعه در زمینه کفش را برطرف کند. حمیده جعفری در سال ۹۶ استارتاپ اول خود را راهاندازی کرد. در ابتدا به دلیل سن کم حمیده، برخی استرس داشتیم و اطمینان نداشتیم که این پروژه به خوبی پیش خواهد رفت. اما با گذر زمان و شناخت بهتر حمیده، اعتمادمان به پشتیبانی این استارتاپ افزایش یافت و به طور کلی در این مسیر با قدرت و سرعت پیشروی کردیم.
علی بابایی (طراح محصول استارتاپ بر و رو): ما فکر میکنیم به دلیل دههی ۶۰ بودنمان و تجربههایی که در آن دوران داشتیم، این اتفاق برای حمیده بسیار زود هست. اما امروزه میبینیم که اینطور نیست و حمیده به عنوان نمادی از رویکرد تازه و نوین در این حوزه قرار گرفته است.
درباره همکاری با حمیده باید بگویم که یکی از مسائلی که با آن مواجه بودیم، همکاری با تیم فنی بود. اکنون احساس میکنیم که میتوانیم به طور واگرا فکر کنیم و من تا به حال تجربهای نداشتم که کسی این اعتماد را از سوی تیم فنی به من داشته باشد.
شخصیت و پرسونالیته حمیده باعث میشود تا تمرکز حمیده در جلسات کاری بالا باشد و دارای ذهنیت پرشتابی باشد و در لحظه ایدهپردازی میکند. حمیده نه فقط یک برنامهنویس بکاند است، بلکه دارای تصویر کاملی از زمینههای مختلف است و تجربهها و تخصصهای دیگری نیز دارد.
حمیده زبانهای برنامهنویسی بسیار زیادی را میداند و بسیار بیشتر از زمانی که من خودم در شرکت بودم و در زمینه وب کار میکردم. وجود این ابزارها و تخصصهای گسترده حمیده بسیار ارزشمند است. از نگاه ما، این یک تشویق برای دهه ۶۰ است، اما برای نسل جدید، آنها خودشان مسیر خود را پیدا میکنند. من خودم نیز در حال یادگیری هستم و فکر میکنم که شاید بتوانم مانند حمیده چنین نگاه جسورانهای را داشته باشم.
حامد ابوالحبیب، مدیر آموزشگاه متخصص آینده، به خاطر دارم که حمیده در سال ۹۳ با کوله پشتی از مدرسه میآمد و به اندازهای مبتدی و کوچک بود که باورم نمیشد یک روزی به این موقعیت برسد. حمیده در جسم کوچکی روح بزرگی دارد. وقتی با حمیده صحبت میکنید، انگار با یک شخص ۳۰ ساله صحبت میکنید که دارای تجربههای فراوانی است. حمیده بهترین در سن خود است و توانسته در چند سال اخیر به خوبی دانشجویان ما را در زمینه آموزش همراهی کند.
سجاد تقیزاده، همکار فعلی و کارآموز قدیم حمیده، با وجود تمام چالشها و استرسهایی که در برنامهنویسی داشتیم، تأکید میکند که حمیده به عنوان یک مدیر پروژه، همواره حامی و همراه ما بوده است و همیشه چند قدم جلوتر از ما بوده تا بتواند مشکلاتمان را حل کند.
من، آرش وفادوست، برنامهنویس ارشد نود جی اس، به مدت تقریباً دو سال افتخار داشتم که شاگرد حمیده باشم. حمیده، در سن ۱۷ سالگی از من کوچکتر است، اما از نظر دانش، ۱۷ سال از من بزرگتر به نظر میرسد، و هر روز، من به نظر کوچکتر و حمیده به نظر بزرگتر میآید؛ چرا که سرعت رشد و پیشرفت او بسیار بیشتر از من است. حمیده نمونه ای است که نشان میدهد بزرگی به سن بستگی ندارد، بلکه به اخلاق و دانش بستگی دارد. او از صفر در کنارم بوده و مرا به جایی رسانده است که بتوانم بر خودم ایستادگی کنم. احتمالاً کسی در سن من این فرصت را به من نمیدهد، اما حمیده این فرصت را به من داد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0